Laster Arrangementer

Med kjærlighet til Råvaren, Inspirasjonskveld med smakebiter v/Heidi Bjerkan

Med kjærlighet til råvaren
– inspirasjonskveld med Heidi Bjerkan.
Fredag 20. oktober kommer Heidi Bjerkan til Meirsmak på Snåsa.

Heidi Bjerkan driver Michelinrestauranten Credo i Trondheim. I tillegg driver
hun hverdagsrestauranten Jossa, matkultursenter for barn, nudelstedet
Endoramen og et lite bakeri, og som ikke det er nok er hun medeier i Vippa i
Oslo – hvor flyktninger får jobb og serverer mat fra hjemlandet sitt.
Heidi har bygd opp restauranten Credo til å bli en stjernerestaurant med
internasjonal kvalitet. For Heidi handler mateventyret først og fremst om
råvarene. For henne er det bøndene som er heltene, restauranten samarbei-
der tett med matprodusenter i regionen og det er produsentene som skal
skinne.

Et måltid på Credo er en fortelling om de norske produsentene. Om nærhet
til dyrene som får beite fritt ute. Om grønnsaker og urter som vokser med
sola i lange, lyse dager – om håndverk og norsk design.

Heidi Bjerkan ble i 2015 kåret til Årets kjøkkensjef, fikk i 2017 både Ingrid-
prisen og Matprisen for sitt engasjement for bedre mat og et bedre land-
bruk, og ble i 2019 kåret til Kokkenes Kokk. Heidi har i tillegg til alt dette vært kjøkkensjef på Slottet i 8 år.

I 2019 fikk restaurant Credo Michelinstjerne.
Vi syns det er stas at Heidi tar turen til Snåsa – dette gleder vi oss til!

.heidi-credo-pdf

Info om aktiviteten

Hobby/ fritid

Starter 20. oktober 2023 Kl. 18:00

Pris 490,-

Busk Bruns Veg 4, 7760 Snåsa, Norge