Bankbygget har fått nye naboer

untitled (1 of 1)-2

I fjor mottok Eli Kjerstin Hollås og Monica Hollås over 100.000 kroner i KRAFT- midler for å etablere ny butikk og restaurant i sentrum. På lørdag ble butikken endelig åpnet med mange nysgjerrige kunder. Det ble tilsammen solgt over 100 middager i løpet av helga.

«PÅ hjørnet» har spesialisert seg på lokale råvarer, og «Elgsnadder», som består av lokalt nedfelt elg, har allerede blitt en slager. Men det selges også tradisjonell kebab- tallerken, andre retter og kaffe & kaker. Flere tilbud vil komme etterhvert i den ferske restauranten- Blant annet vil det bli retter med Snåsarein, og  fiskeretter lagd på råvarer fra Domsten. Mange produkter er allerede på plass, og i kjøledisken ligger det allerede sjølrøyka kjøtt og mye annet godt.

Godt samarbeid med naboene 

– Vi har tatt over produksjon og salg av «Husets salat», Snåsasalaten, fra Coop Prix. Vi har ellers et veldig godt samarbeid med flere av naboene våre, forteller Hollås. De skaffer alle sine grønne råvarer fra Coop Snåsa. I tillegg har de tatt over salget av Kjeldsberg kaffe og Møllernes mel som Hjelde Maskinservice AS hadde tidligere. På Kjenstad hentes det potetsekkene som ligger klar for kunder i kjøledisken. Forøvrig hadde Hjelde tidligere tilhold i disse lokalene i 30 år, før de tok scooteren og kjørte over veien.

I en prøveperiode, holder nå «PÅ hjørnet» åpent alle dager fra 12:00- til 21:00, bortsett fra søndag, da det er åpent til 14:00.

(Foto/ tekst: Hallvard U. Smestad)

Her kan du se flere bilder i Snåsanytt

 

untitled (1 of 1)-10