Faun Tiles er eksklusive heltre fliser av førsteklasses kvalitet som kan brukes både på vegger og gulv.

hovedbilde

Flisene fins i bjørk, osp og eik. Fordi konseptet er så fleksibelt, gir det rom for kreativitet. Bryt opp med ulike størrelser, kombinér ulike tresorter med ulike farger og vedstruktur, eller velg fargede eller laserpregede fliser – for et helt unikt og personlig uttrykk.

Faun Tiles er produsert i massivt heltre, og er tilnærmet evigvarende. De egner seg like godt for gulv som for vegger.

Er du ute etter et unikt uttrykk? Vil du sette ditt helt personlige preg på hjemmet ditt?

Velg Faun Tiles. Hos oss står kvalitet og design i høysetet.

 

Om bedriften

Skogsguden Faun har opprinnelse fra romersk mytologi og fremstår i mange varianter i ulike eventyr, halvt dyr halvt menneske. Vi har prøvd å skissere vår egen Faun som sterk og modig men samtidig ydmyk og klok.

Faun Tre AS ble stiftet i 2012, men har en lang forhistorie. Bæri-Saga ble grunnlagt i 1995. Sag, høvleri og snekkerverksted ble bygget opp på Berg i Snåsa av Arnt Einar Bardal. Satsingen da var skreddersydde møbler og trelast for et kresent marked. Inspirasjonstre ble stiftet i 2008 av Bæri-Saga, Moen Sag, Lierne Høvleri og Aavatsmark Sag. Satsingen var en felles markedsføringskanal og kompetansebank. Vi deler ca 150 års kompetanse på tre. www.inspirasjonstre.no

Faun Tiles ®. Høsten 2010, første testproduksjon av treflis med not og fjær. Kreativ bruk av standard maskiner ga et meget spennende resultat. Samme høst tilbyr første en investor kapital og egeninnsats til videre utvikling. Ulike forsknings- og utviklingsmiljøer blir også involvert i det videre arbeidet. Våren 2012 blir idéen vår plukket ut til å delta på et av Norges fremste ideutviklingsprogram; Take-Off Midt-Norge. Dette blir også en ”take off” for vårt prosjekt. I 2012 ble Faun Tiles ® varemerkebeskyttet – og resten er historie!

Del denne siden