Reach Your Goals

sydpolen

Vi var tre kamerater på jakt i Snåsa i 2001; Jan Ivar Sandnes, Peter Asle Mona og Lars Olav Gravbrøt.  En av oss var ivrig på bruk av GPS. Dette må da være interessant for flere enn oss tenkte vi og dermed begynte vi å importere GPS til venner og bekjente.

Norsk Navigasjon er i dag en bedrift med 11 ansatte. Bedriften styres fra Snåsa og har kontor på Steinkjer, i Trondheim og i Etnedal. Bedriften er medeier i flere bedrifter og satser betydelig på forskning og utvikling sammen med seriøse partnere.

Som en del av vår slogan Reach Your Goals – har vi satt oss nye mål. Fra 2014 og fram til 2018 skal vi, ut på en «dannelsesreise» der kunnskap og kompetanse er reisens kjerne og formål. Målet er å bestige de høyeste fjell på hvert kontinent i løpet av perioden – også kalt 7 Summits. Å nå målet om toppen av verden er ikke hovedmålet, veien dit og alt den drar med seg av kunnskap, kjennskap, mellommenneskelige møter og erkjennelser om jordas kompleksitet og dimensjoner er det som gir merverdi til Norsk Navigasjon.

 

Norsk Navigasjon Renovasjon

norsknavigasjonrenhold

Norsk Navigasjon Renovasjon leverer og drifter forretningskritiske systemer for renovasjonsbransjen. Vi tar ansvar for alt i fra plotting av stoppepunkter og til registering av daglig innsamling og avvik på folk søppeldunker. Vi lager kjøreruter, produserer rapporter og bistår med kommunikasjon mot abonnementer, oppdragsgiver og andre.

Les mer >>>

 

Software Innovasjon & FoU

softwareinnovationfou

I Software Innovasjon og FoU utvikler vi fremtidsrettede systemer som gir god oversikt og effektiviserer arbeidsflyten i hverdagen. Våre produkter er generiske og i kombinasjon med lokasjonsbasert teknologi gir dette stor fleksibilitet og mange bruksområder for tjenestene.

Les mer >>>

 

Norsk Slam

norskslam

Gjennom et eget datasystem effektiviserer Norsk Slam administrasjon og logistikk ved innsamling av slam, og gjør dermed tjenesten mer miljøvennlig og ressursbesparende.

Les mer >>>

 

NobileSoft
nobilesoft

NobileSoft trygger luftrommet for helikoptre og småfly!

Les mer >>>

 

Smart Grid Solutions

smartgridsolutions

Smart Grid Solutions leverer løsninger for dokumentasjon og presisjonsinnmåling til bruk i energibransjen.

Les mer >>>

 

Naviaq

Naviaq

Naviaq bidrar til å løfte oppdrettsnæringen til nye høyder gjennom å innføre nye bransjetilpassede IKT-løsninger basert på velprøvd teknologi fra andre bransjer.

Les mer >>>
Del denne siden