Snåsakroa tilbyr i tillegg til å være veikro også kurser, catering og overnatting!

SNÅSA_KROA001

Snåsakroa ligger tett opp til E6, ca 5 mil nord for Steinkjer, med flott utsikt over Snåsavatnet. I hjemmekoselige lokaler har vi skapt et uformelt miljø, som er blitt et kjent stoppested for mange veifarende, yrkessjåfører og bilister forøvrig. Vi satser på god tradisjonsrik middag, blant annet saltkjøtt & kålstapp, klubb & dupp, hjemmestekte saftige karbonader og kjøttkaker.

Kurs/selskap/minnestund

Vil Dere arrangere kurs/selskap hos oss i nydelige omgivelser i Kroas andre etasje, med en fantastisk utsikt over Snåsavatnet? Vi skreddersyr opplegget for Dere slik at Dere kan slappe av og nyte god hjemmelaget mat, atmosfæren og omgivelsene! Ta kontakt for et pristilbud!

Catering: Du ringer – vi bringer!

Vi leverer alt av varme og kalde retter til Dere, eller Dere kan velge å hente det selv. F.eks: Koldtbord, festmiddag, snitter, smørbrød. Vi skreddersyr det Dere måtte ønske av mat for Deres arrangement. Vi har heimsnekra karbis, heimstekt kjøttkake, saltkjøtt og kålstappe, klubb og duppe, og masse annet godt å by på!

Overnatting: Ved Snåsakroa er det husrom

Vi kan tilby 6 rom for utleie. Rommene har enkel standard, og inneholder familiekøye med plass til 3 pers på hvert rom. Det er felles dusj og toalett for alle rommene. Vi kan også leie ut en del rom m/ stue og kjøkken over lengre perioder for firma etc som har behov for lengre opphold. Priser for overnatting er: 350,- pr rom + leie av sengetøy kr 50,-. Det er også mulig å kjøpe til frokost fra kl 08:00 på ukedager.

 

Følg oss på Facebook:

Del denne siden