MEIRSMAK, bakekurs

Praktisk kurs i baking med lokalt produsert mjøl. Instruktør fra Gullimunn AS, Torunn Bjerkem, vil holde kurs i brødbaking med mjøl fra korn som er dyrket og malt i Trøndelag. […]

Meirsmak – Markedsdag

Markedsdag i og ved ARV sin lokaler • Presentasjon og salg av lokalprodusert mat. • Bålkaffe, salg av kaffemat og bakst. • Salg av Snåsaklubb, jarnlems og annen tradisjonsmat. • […]

Kranseverksted for barn

Kranseverksted for barn med Cicilie Myrvik, i ARV sine lokaler kl 17.30. - 19.30 Kurset er gratis Aldersgrense 5 år. Forhåndspåmelding.

Ville smaker fra naturen

Kurset «Ville smaker fra naturen» handler om bruk av viltvoksende nyttevekster. Instruktøren fra Trøndelag Sankeri, Jim Andre Stene tar deltakerne gjennom smaker vi vanligvis importerer, men som vi finner i […]

Hvordan man kan bruke ubearbeidet kjøtt i hverdagen

Praktisk kurs i hvordan man kan bruke ubearbeidet kjøtt i hverdagen. Kokk, Stian Nordhaug fra God Mat Lokalt på Røra holder et praktisk matlagingskurs med lokale kjøttvarer i ARV sine […]

H.M. Kong Harald besøker Snåsa

Velkommen til åpning av Gïelevåhkoe / Samisk språkuke og tiåret for urfolksspråk Snåasen savka / Snåsahallen 23. oktober kl 14.00. Snåsa får storfint besøk denne dagen. H.M. Kong Harald deltar […]

Konsert med Jon Henrik Fjällgren

Marker søndag den 23.oktober i almanakken. Da starter vi Gïelevåhkoe 2022 Snåasesne med en konsert av Jon Henrik Fjällgren på Snåasen kultuvrescene! (Snåsa samfunnshus) Jon Henrik Fjällgren prïetehtje jïh nåajtoje […]