På tur i Snåsa

Snåsa byr på mange turmuligheter! Kanskje er du glad i å fiske? Da har du svært gode muligheter til å finne deg et godt fiskevann på Snåsa, som i snitt har ett fiskevann pr innbygger! De fleste ligger som små tjern i fjellene, med bitevillig ørret. Andre er mer lett tilgjengelig, som for eksempel Norges 6.største innsjø, Snåsavatnet, som er full av storvokst ørret og røye.

Mulighetene for mange former for jakt er også svært gode på Snåsa. Snåsa fjellstyre forvalter jaktretten på nærmere 1 400 000 mål skog- og fjellterreng på statsallmenningene i Snåsa i Nord-Trøndelag. Her er det gode tilbud og store muligheter for jakt på både småvilt, storvilt og rovdyr.

Hvis du er glad i å sykle, eller bare vil rusle deg en tur finnes det muligheter for gode opplevelser både på hjul og til fots, med et nettverk av merkende sykkelveier og turstier.

Overnattingsmulighetene på Snåsa er også svært gode, enten du vil til fjells eller du vil ha det litt mer behagelig i bygda. Snåsa fjellstyre har 12 utleiehytter som ligger attraktivt til i fjellet som gode utgangspunkt for jakt, fiske og fjellvandring både sommer og vinter. Snåsa hotell har tatt imot gjester i en årrekke. På Snåsa har vi to campingplasser- Vegset Camping & kafé og Strindmoen Camping.

I menyen til venstre vil du finne noen gode tips til turmuligheter i Snåsa.

God tur!

 

Solvår (1 of 1)

FOTO: Hallvard U. Smestad

Del denne siden