Kultur & Fritidstilbud

Snåsa har et svært aktivt kulturliv og mange muligheter til en aktiv fritid.

Snåsa har et veldig aktivt idrettsmiljø og en stor andel av bygdas befolkning deltar i en eller annen form for idrettsaktivitet. Det finnes aktive idrettsmiljøer innen ski, skiskyting, fotball, friidrett, orientering, volleyball, skyting og judo. I tillegg finnes det en rekke trimaktiviteter og også muligheter for motorinteresserte.

I Snåsa er det også stor aktivitet innenfor musikk, scenekunst mm. Mange av Snåsas barn og unge går i Snåsa Kulturskole. I tillegg finnes det både skolekorps, janitjarkorps, orkesterforening, blandakor, teaterlag mm.

Det finnes også egen ungdomsklubb på ungdomshuset @lfa. Her har ungdommene i kommunen muligheter for å treffes og til å holde på med ulike aktiviteter. Ungdomshuset @lfa er samlokalisert med biblioteket og kulturskolen som tilsammen utgjør et lite “kultursenter” i sentrum av Snåsa.

Snåsa har et yrende organisasjonsliv hvor man kan delta mange forskjellige innendørs og utendørs fritidsaktiviteter. Klikk her for informasjon om lag og foreninger i Snåsa.

Dessuten gir Snåsa natur fantastiske muligheter til friluftsopplevelser enten det er til vanns, til skogs eller til fjells. Snåsningene er aktive friluftsfolk enten det dreier seg om båtliv, turer i skog og mark, jakt, fiske eller andre aktiviteter i naturen.

Del denne siden